Aktioner 

Här hittar du våra aktuella aktioner.

Aktuella aktioner:

Se videon och följ riktlinjer och instruktioner. Detta gäller alla, och det är varje admins ansvar i diverse aktionsgrupp på hemsidan att förmedla och delge sina medlemmar all denna info samt att sätta detta i verket i sin grupp.

NU KÖR VI GÄNGET- med all denna backup vi har från våra advokater. jurister och läkare.

Du hittar text du ska bifoga och alla mailadresser samt länkar nedan.

Stort lycka till mina vänner, Nu sätter vi stop för detta vansinne och visar regeringen hur många vi är!

------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start 10/02 2022 (fortlöpande)

DELA O SPRID! Vi behöver snabbt DIN hjälp!

Nuuuu! Kommer vår nästa aktion på #nejtillvaccinpass! Se videon och gå sedan in här för att skriva ut och samla namnunderskrifter: https://partietmod.se/.../var-med-och-skriv-historia...

Denna aktion är såklart helt frivillig och riktar sig till dig som tillsammans med oss på MoD verkligen vill göra något för att stoppa vaccinpassen (som fortsätter att krävas på arbetsplatser etc) Namnunderskrifterna gör dig inte till medlem på MoD (men du kan såklart även bli det om du vill) de hjälper oss enbart att kunna ta plats för att verkligen ta tag i dessa viktiga frågor konkret.

Namnunderskrifterna måste vara klara och inskickade senast den 20/2! För dig som bidrar med minst 5 underskrifter så kommer du exklusivt bli inbjuden till en online konferans / utbildning med EU parlamenatariken Cristian Terhes! All information finner du i bifogade länken.

STORT TACK FÖR DIN HJÄLP

 

 

3/2 2021 - Idag firar vi en delseger för #nejtillvaccinpass

Men vi fortsätter även vårt viktiga arbete. Se nedan viktig information från vår advokat Fatemeh Pakyari:

Regeringen sade på dagens presskonferens att rekommendationer för ovaccinerade kvarstår, och detta är pga av att regeringen vill hävda att det är vaccinationstakten som fått smittan att gå ned och vaccinet inte orsakar allvarlig sjukdom eller död. Dock är statistiken missvisande då även ovaccinerade inte heller drabbas av allvarlig sjukdom eller död samt vaccinerade som ovaccinerade sprider smittan vidare i lika stor grad. Regeringen sade alltså att dessa rekommendationer kvarstår:

 

1. alla över 12 år bör fortsatt vaccinera sig

2. Ovaccinerade rekommenderas undvika trängsel och stora folksamlingar.

3. Hälso-och sjukvården och omsorgen behöver fortsätta vidta riskreducerade och förebyggande åtgärder så länge det finns en omfattande smittspridning i samhället.

 

Min fortsatta AGENDA är följande:

1. Vi måste fortsätta informera om att ovaccinerade INTE blir drabbade av svår sjukdom och död och inte heller sprider smittan vidare. Annars risk för fortsatt polarisering.

2. Skolor kommer fortsätta pusha barn att vaccinera sig. Vi måste skicka ut rättsliga och medicinska massutskick till skolor som kör ”kampanjer” för att vaccinera barn för att informera om att de strider mot lagen. Här får vi hjälp av en överläkare i barn-och ungdomspsykiatri.

3. Vissa regioner kommer nog att fortsätta kräva vaccinering för fortsatt anställning och här kan vi både hjälpa individer att rättsligt driva skadeståndstalan mot arbetsgivare samt formellt skriva till regionen och påtala att de förfar olagligt.

Detta kan du göra!

Alla medlemmar kan starta en lokal grupp.

Detta görs under fliken 'Medlemssida'

Döp gruppen till din stad och aktiones namn.

Så får folk från varje stad ansluta sig till din grupp där du ni följer de angivna instruktionerna.

För hjälp eller mer information i hur att starta en egen aktion mot vaccin pass, eller hur att stötta dem som står emot passen - kontakta oss på:

nejtillvaccinpass@gmail.com

Här under finner du en instruktionsvideo för hemsidan.