Om Oss 

"Det började med en Facebook grupp, som växte sig snabbare än något annat. Snart är vi 200 00 medlemmar, och det är alla VI som gör skillnad!"

Vår vision

Vi motsätter oss vaccinpass.

Vi finns till för att visa vilka verksamheter som bryter mot lagen enl de nya restriktionerna om bla vaccinationspass. Samt för att stötta de verksamheter som går emot passen och inte tillåter dem. Det är DEM som vi stöttar.

 

VI skapar våra egna forum, platser och tillställningar där vi är fria, tillsammans! Även om dessa ställen blir limiterade i restriktioner som tex '8 st i varje sällskap' så är det ändå bättre, och utan ett påtvingat medicinskt agerande. Det är SÅ vi i längden kommer kunna göra skillnad.

 

Det är redan stora företag som tänker om pga påtryckningar från oss FOLKET. Se tex SF bio. VIKTIGT! Vi måste alla förstå att det är VI folket som kan göra skillnad! Så, att säga att vi redan är bojkottade- så det spelar ingen roll, det är farligt. Det vi gör är att visa att vi INTE godtar genom att säga NEJ till vaccinpass. Det vi i gruppen vill hjälpa o stötta med är att få människor att förstå att vi INTE tänker utsätta våra liv med ett medicinskt experiment för att 'kunna gå på bio o restaurang'. För det är precis vad folk trillar dit på. Vi säger NEJ, och bojkottar automatiskt genom det o att stötta folk i att inte ta det ödesdigra valet.

 

KOM IHÅG, vi är just nu bara i denna grupp mer människor än vad det är människor i hela världen som försöker bestämma över oss. Gör gärna ett inlägg med text och bild vilka verksamheter ni upplevt bryta mot grundlagen om diskriminering etc. Samt namnge och stötta de som inte inför passet.

Vi går nu ut i denna grupp med att starta gemensamma konkreta fysiska och skrivna aktioner så att vi är organiserade tillsammans - i att göra skillnad.

 

 

"Under Nürnbergrättegångarna 1945-49 förbjöds för all framtid möjligheten att påtvinga människor medicinsk behandling. Det förbjöds också att märka människor med tex judestjärna eller pass med medicinsk innehåll - Dessa pass får ej begränsa människors rörelsefrihet både i samhället och vid resor."

BeBa production (2).png

Tillsammans gör vi skillnad!